Kippenvel bij Willem II – Roda jc

Aangezien er regelmatig wat te zeggen valt over de Kingside in negatieve zin, willen we deze keer ook wat over de Kingside zeggen.

Hulde voor Tifosi, wat een schitterend doek hebben ze deze keer weer weten te maken. Klein clubje maar qua sfeeracties zeker top 5 van de Eredivisie. Daar mogen jullie trots op zijn boys.

Dan de wedstrijd zelf, minuten lang hebben de haren op mijn armen stijf overeind gestaan. De rillingen liepen tot het puntje van mijn tenen en dit bleef maar doorgaan. De Kingside en Vak E barstten uit hun voegen. Een sfeer die normaal alleen te zien is bij een wedstrijd om leven of dood. Maar deze keer niet, gewoon bij 0-0 thuis tegen Roda jc.

En juist het nummer waar vorig jaar veel om te doen was, werd minuten lang gezongen. Het hele stadion deed mee en wij als twaalfde man waren als peper in de konten van onze spelers.

Passie, strijd en leeuwenmoed. Wij zijn trots dat we dit met de Kingside voor elkaar hebben gekregen. Als we dit wekelijks kunnen herhalen zijn er nog maar heel weinig clubs die hier punten gaan pakken.

Ondanks het resultaat stapten we als winnaars van het vak. De Kingside met duizenden, verenigde zich tot één.

w2_rodajc_02

w2_rodajc_01