Steunbetuiging spelers Willem II

Via deze weg willen wij onze steun betuigen aan de spelers van Willem II. Wij hebben vernomen dat er een vreselijk drama heeft plaatsgevonden.

Sparta speelt morgen 100 jaar op het Kasteel. Willem II is betrokken in alle feestelijke activiteiten. Nu blijkt het echter zo te zijn dat de shirts waarin de spelers moesten spelen, niet zo fijn blijken te zitten. Dit is natuurlijk een enorm drama. 90 minuten rondlopen in een shirt dat niet helemaal naar wens is, en aan het eind van die 90 minuten eventueel een dikke winst premie ontvangen. Wij snappen dit volledig, schande dat er geen Louis Vuitton tenues zijn ontwikkeld voor deze pot. Dat Tilburg Tifosi een speciale sfeeractie bedacht heeft dat te maken heeft met dit ontwerp boeit de spelers ook terecht niks. Shirtjes horen gewoon perfect te zitten.

Vorig weekend waren de spelers uitgenodigd op het Kingzine feest. Maar natuurlijk komt daar geen enkele speler opdagen. Het is maar een feest van degene die er hoogstpersoonlijk voor gezorgd hebben dat de spelers überhaupt steun ontvangen in uitwedstrijden.

Gisteren nog, kregen de Willem II spelers een nieuwe dikke bolide onder hun verwende kont..

AAN ALLE SPELERS VAN WILLEM II: VERGEET NIET DAT JULLIE EEN STEL PASSANTEN ZIJN. JULLIE PRESTEREN WEINIG EN NAAR ONS INZICHT HEBBEN JULLIE DAN OOK VRIJ WEINIG TE KLAGEN OVER EEN SHIRTJE DAT NIET LEKKER ZIT.

Wellicht kunnen we de spelers voortaan om geld vragen na elke uit wedstrijd die niet zo leuk geweest is. Want als dit zooitje passanten zich verwaand mag gedragen, mag de hondstrouwe achterban dit zeer zeker ook.