Willem II en politiek correct gelul

Uitsupporters op de thuisvakken. Een terugkerend probleem. Vooral tegen de traditionele top 3 maken we het mee dat er veel mensen op de thuisvakken zitten die daar niet thuis horen. Het veiligheidssysteem van Willem II lijkt het echter geen probleem te vinden dat supporters buiten de combi om plaatsnemen op het verkeerde vak.

Nog geen half uur na het laatste fluit signaal komt Willem II met een statement vol politiek correct gelul. Daar worden wij boos van. Nog geen maand geleden werd één van onze boys van het thuisvak(hier zat hij omdat hij het uitvak niet in mocht vanwege een CP Company jas) bij Ajax geplukt en door 8 beveiligers hardhandig buiten gewerkt omdat hij alleen al uit Tilburg kwam. Later in een gesprek met Willem II zeiden zij hier niks aan te kunnen doen.

Vandaag staan een aantal mannen van rond de 30, minimaal 5 minuten lang opzichtig te juichen en te provoceren. In plaats van dat er door Edo P. en consorten wordt opgetreden om deze mannen van het vak te halen, gebeurd er helemaal niks. Gelukkig zaten er nog echte helden in het stadion, die de vuile taak op zich wilden nemen om deze mannen te trakteren op hetgeen waar ze naar op zoek waren.

Willem II, fuck jullie met je statement. Na Ajax thuis vorig jaar is dit al de tweede keer dat jullie verzuimen bekwaam op te treden waardoor we het zelf moeten doen. Door jullie laffe gedoe zijn Willem II’ers nu de gebeten hond.

Uitsupporters horen niet op thuisvakken, en wij juichen dan ook ieder initiatief toe waarbij hard- of zachthandig gezorgd wordt dat dit niet voor komt.

Ten slot; heel dik respect naar de gasten die optraden. Jullie zullen waarschijnlijk zwaar gestraft worden maar jullie zijn ware helden!!