Het ontstaan van een vriendschap

Omdat het weer zo’n oersaai interland weekend was, lijkt het ons leuk om eens te laten weten hoe het nou eigenlijk zo is gekomen dat we bevriend zijn geraakt met de jongens van Antwerp Dynamite.

Zoals bekend hebben wij het altijd goed kunnen vinden met ADA. Zij hadden al langere tijd contacten met de harde kern van Royal Antwerp FC. Zo gebeurde het dat er steeds vaker foto’s en verhalen voorbij kwamen over de stad en de plaatselijke FC. Onze interesse in die club, met het welbekende stadion de Bosuil, was gewekt.

Via sociale media kwamen twee jongens van beide groepen met elkaar in contact. De een was een van de oprichters van KS79, de ander was lid van een nieuwe sfeergroep op de Bosuil; Antwerp Dynamite. De contacten werden goed onderhouden en langzaamaan leerden steeds meer mensen van beide groepen elkaar kennen. Na de eerste wedstrijd die we gezamenlijk bezochten, Feyenoord- Willem II, was het zeker dat dit een hechte vriendschap zou gaan worden.

Inmiddels hebben we samen al veel mooie wedstrijden en momenten beleefd, zowel in België als in Nederland. De beleving rondom deze wedstrijden zullen we in de komende weken in de vorm van een reeks ‘throwbacks’ met jullie delen.

De leden van KS79 en Antwerp Dynamite zijn inmiddels echte vrienden geworden en vele wederzijdse trips zullen nog volgen!

Antwerp Dynamite heeft ook een eigen Facebook, vergeet deze niet te liken.