Samen in actie voor Jermaine

Deze week bereikte ons het nieuws van Jermaine de Wind. Een 27-jarige uit Tilburg afkomstige liefhebbende vader van twee jonge kinderen. Jermaine is ernstig ziek, en hij is uitbehandeld in Nederland. Het systeem in Nederland is zo krom als een banaan waardoor Jermaine verdere behandeling zelf moet betalen. Er is nog hoop voor Jermaine, namelijk zijn twee kinderen en vriendin. Hij kan namelijk behandeld worden in Amerika. Hier zit echter een kostenplaatje van 250.000 euro aan vast. Inmiddels heeft Jermaine al één ton opgehaald, en kan hij beginnen met de behandeling. Wij van KS79 hebben het idee dat juist het voetbal, waar mensen uit alle lagen van de bevolking samen komen, het ideale platform kan zijn om geld in te zamelen.

Rondom de thuiswedstrijd tegen Heracles van volgende week, zullen KS79 leden met collectebussen op het stadionterrein staan. Voetbal is veel meer dan negentig minuten voetbal, en het is tijd om dat met zijn allen te laten zien!

Ook zullen we met Willem II News samenwerken om spullen die door Willem II aangeboden worden te veilen. De opbrengst hiervan gaat naar Jermaine en zijn gezin.

Bezoek zijn website en voel je vrij om ook daar vast te doneren: http://www.mainlife.nl/

Jermaine, keep on fighting. Opgeven is geen optie!