Jij maakt het verschil in Kerkrade

Vorig seizoen sloten we af in Kerkrade. Dit seizoen mogen we een wedstrijd voor het einde opnieuw deze trip maken. Na overleg met de verschillende supportersgroepen hebben we besloten dat we hier massaal voor de Awayday 2.0 zouden gaan. Een vol uitvak in Kerkrade is het doel.

Over enkele weken zit het seizoen er weer op. Dan breekt het moment aan dat het weer eeuwen duurt voordat we onze club achterna kunnen reizen. Een uitwedstrijd is sowieso een begrip bij ons in Tilburg. Al jaren reizen we massaal achter onze trots aan. De busreizen zijn gezellig, het bier smaakt goed en je vergeet even de dagelijkse sleur. Er is niets mooier dan met je maten je club naar een overwinning schreeuwen met 999 mede Willem II supporters. Het is puur genieten dat wanneer je club scoort, je je onbekende buurman in de armen springt en compleet los gaat. Kippenvel over heel je lijf wanneer je na een spannende wedstrijd het eindsignaal hoort. Dit gevoel kunnen we dit seizoen nog één keer beleven en dit kunnen we alleen doen als JIJ mee gaat. Jij kan het verschil maken en samen kunnen wij het onverslaanbare rood wit blauwe leger vormen. Uit onze kelen kan de twaalfde man ontstaan.

LATEN WE DIT SEIZOEN NOG ÉÉN KEER ZIEN WIE WIJ ZIJN EN KOM SAMEN MET ONS ONZE CLUBKLEUREN VERDEDIGEN IN EEN BOMVOL UITVAK IN KERKRADE!